Social Media


News > 16 juni 2013: Tijd om te “struinen in de tuinen”!

De winter is nu echt voorbij. We kunnen naar buiten en dat willen we laten zien! Zondag 16 juni is het tijd voor de tweede editie van struinen in de tuinen, hier in Amersfoort. Natuurlijk ben ik ook weer van de partij.

Vanaf de eerste act zul je overrompeld zijn. Ik, Indonongo, neem je mee op ontdekkingsreis naar Afrika waar muziek, verhalen en dans samensmelten. Je gaat dan ook een afwisselend optreden zien met zang en dans, begeleid door mijn unieke instrument gemaakt van een koehoorn. Het zou zo kunnen zijn dat ook jij gevraagd wordt je steentje bij te dragen aan dit spetterende optreden…

Meer informatie over de lokatie en tijden van mijn optredens is te vinden op de website van struinen in de tuinen. Kies een mooi moment en geniet op 16 juni!

Warme groet en tot ziens, Indonongo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *