Social Media


News > Indonongo treedt op bij “Gluren bij de buren” op 9 december

In Afrika smelten muziek en dans samen in één geheel. De verschillende facetten van het leven binnen een Afrikaanse gemeenschap worden door de van origine Burundese artieste Indonongo mooi uitgebeeld. Ze neemt je dan ook mee op ontdekkingsreis naar Afrika.

Vanaf de eerste act zul je overrompeld zijn. Je gaat een afwisselend optreden zien met zang en dans. Dit alles wordt begeleid door haar unieke instrument gemaakt van een koehoorn. Indonongo’s thema is Leef je passie, en ze staat bekend om haar humor en improvisatietalent. Het zou zo kunnen zijn dat ook jij gevraagd wordt je steentje bij te dragen aan dit spetterende optreden…

Meer informatie:

http://www.glurenbijdeburen-amersfoort.nl/programma/wijk/9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *